Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fanfictions - 1. rész

 

Áh olyan fáradt vagyok !..most keltem fel nemrég és áááh.. kikészít a korán kelés! Sztár vagyok nem akarok korán kelni!  dehát ilyenek a szülőők.. :/
-Anyaa.. mi a mai program ? - öö azthiszem ma csak póbálnod kell a klippedhez,valamint a táncosaidnak kell betanítanod a koreográfiát és  a stylist és a sminkes egyeztet veled a kellékekről ( ruha ;smink ) . -oké rendben. - Na és mivan michaelal ? - jajj anya hagyjál máár,..-morogtam. utálom ha ilyenekről kérdezget mikor pontosan tudja h mi a szitu. -Jólvanna bocsánat kisasszony.. -anya kicsit elszomorodott. Észebe kaptam és rájöttem h mekkora egy bunkó voltam. -Jajj bocsáss meg.. de tudod h nem szeretek michaelről beszélni.. -bújtam hozzá. - még túlságosan fááj..
Eztuán megreggeliztem és mentem a studióba. Új a recepciós. Nemáá.. a régi jobb volt! hát én mindig a 14-es terembe voltam,mert az a szerencseszámom. de az tele volt.. hát mondom ilyen nincs! oda mentem és mondtam h Nicole Spears vagyok.. próbákra jöttem. mondta h igen igen kavarodások vannak most. de én a 27-es próbaterembe leszek. bementem még sehol senki.. hát leraktam a cuccom.. beraktam egy remixet és hozzáfogtam a gyakorláshoz..arra lettem figyelmes hogy bejöttek a táncosok! - remek.. -csaptam össze a kezem! -fogjunk hozzá! - a táncosok elhelyezkedtek és hozzáfogtam az oktatáshoz. elismerően bólintgattak mindenki azt mondta hogy én vagyok a hip-hop koronázatlan királynője. persze én csak forgattam a szemem. utánna hozáfogtunk a tánc kicsiszolásához amikor bejött egy kapucnis ember mögötte meg vagy 10 izmos pasi, lerakták a cuccukat és odajöttek hozzám. Aki elsőként jött be hátul maradt. Odajött hozzám az egyik.
-Usher Rajmund vagyok.-üdvözölt mosolyogva. -Nicole Spears. - fogtunk kezet. Leesett az álla. - Nicole Spears? hát tényleg te vagy Nicole ? - felragyogott a szeme. Igen- mondtam értetlenül. Az egyik táncos előlépett- Hé haver, -mondta -  most akkor próbálunk vagy nem ? sietnem kell.. valami senki sem említette hogy ezzel a jóseggű csajjal lenne közös próba.. akkor kicsíptem volna magam. ! Usher ránézett majd vissza rám - Hé tényleg.. itt ma nekünk van próbánk., mit csináltok ti itt ? értetlenül néztem rá. - Tessék ? hiszen a recepciós hölgy mondta h itt leszünk.! összenéztem a lányokkal ( táncosok az enyéim) . - Nem ez valami félreértés lehet.- mondta.
Aztán előrelépett.. a kapucnis gyerek.. épp telefonált talán ezért maradt hátul. levette a süsüjét elősször usherre majd rám nézett.. meghűlt bennem a levegő .!

Huh eléggé gyatra lett na nem baj majd este felé hozom a következőt :D  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

https://justinbieberfanfictions.eoldal.hu/

(Detti, 2011.03.27 15:44)

köszönöm szépen :)

zsofimaci@mailbox.hu

(L, 2011.03.27 14:57)

jó lett detti :) csak így továbbb ♥:)

https://justinbieberfanfictions.eoldal.hu/

(Detti, 2011.03.27 14:16)

megnyugtatlak.. van amikor én seXD csak írom ami jön :D majd kövibe megpróbálom érthetőbben :D
köszii :) ♥
( ez az ellenőrző kód megöl.. -.-)

Re: https://justinbieberfanfictions.eoldal.hu/

(timi_i, 2011.03.27 14:44)

engem is idegesít XD

linus9@freemail.hu

(szandraa, 2011.03.27 14:14)

Jó rész lett én várom már a kövit :D

http://justinbieberfanfictionlovestory.blog.neon.hu/

(timi_i, 2011.03.27 14:12)

Húú dejóó xD
Csak van amikor elvesztem a fonalat...
De am jóóó*.*

https://justinbieberfanfictions.eoldal.hu/

(Detti, 2011.03.27 13:58)

de szőke vagyok xD "hát mondom ilyen nincs! oda mentem és mondtam h Nicole Spears vagyok.. próbákra jöttem. mondta h igen igen kavarodások vannak most. de .." ennél a résznél a recepcióshoz ment oda :)

 

 
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 25580
Hónap: 316
Nap: 15