Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fanfictions - 10.rész

A klippem hatalmas siker lett. Én és Justin marha jól mutatunk a klippben. Sokan féltékenyek de hát mindenki megérti , hogy ő most Selenával van. Dehát mégis hova tűnt ? két napja semmi hír felőle. A premier végén elmentem megkeresni Britet, de ő se volt sehol sem.Mire megtaláltam éppen Justinnal beszélgettek az öltözőben.Nem vettek észre, ezért megálltam az ajtóban és hallgatóztam.
-Justin! Ne add fel. Gyönyörű lány, és nem utlosó sorban okos is tudod hogy megfogja érteni. Az a nyilatkozat nagy hülyeség volt, de tudod hogy miért tette.Ne hagyd elmenni!
Nem értettem semmit sem, és tudtam hogy Selenáról van szó! Nem rég felröppent egy hír hogy elhagyja az államokat. Hát persze! Én hülye! Mint aki most érkezett beléptem. Mindketten rám meredtek, mintha kísértet lennék. Elősször Britney-re néztem, majd Justin ra, és aztán oldalra néztem gyúnyos fejjel, hogy tudassam EZ SZAR! Majd csendesen és lassan de elindultam kifelé. Britney -t hallottam hogy mondott még valamit de nem értettem pontosan. Utánnam jött.
-Hééé Nicci várj már!- mondta. De nem érdekelt mentem tovább, mint aki süket.
-Állj már meg. Hééé..- kiabálta. Megálltam.
-Nicole... mi bajod van ? - kérdezte kicsit felindulva . Csendesen megfordultam, mélyen a szemébe néztem és ezt mondtam.
-Még te kérdezed hogy mi bajom van ? Azthiszem ennyi az egész ? Haza térsz a túrnédról egy évben egyszer, és eljátszod hogy te vagy a legjobb tesó a világon, én persze elmesélem neked az érzéseimet, és közbe meg a hátam mögött szövetkezel. Na marha rendes tőled. De ne érdekeljelek. A titkos barátod már vár rád. - mondtam és elrohantam sírva. Hívtam egy taxit és elrohantam egy kedvenc helyemre , egy isten hátamögötti helyre, ahol Balu él. Ő egy delfin, egy nagy akváriumban lakik. Imádok ode menni és nézni ahogy táncol .Mindig megnevettet, de most... Leültem az akvárium elé, és sírtam. Fájt. Nagyon is. Justin, akibe halálosan beleestem, vadul kijátszott engem, és a nővéremmel kavar. És a nővérem, aki a legjobb barátom volt, most elárult.Ennél szarabb napom nem  is lehetett volna. Hirtelen egy alak tűnt fel a sötétben . Libabőrös lettem. Ki ez és mit akarhat ?! Aztán a fejemhez kaptam. Biztos Billy a gondnok, ő felügyeli az akváriumokat, és eteti az állatokat.
-Jajj Billy, ne haragudj, elfelejtettem szólni hogy ma bejövök, csak tudod minden összejött. Kicsit furcsa sántító hangon megszólalt.
-Mi történt ? - kérdezte, de még mindig nem mozdult, csak állt, és nem láttam az arcát. Őszintén nem is azt néztem, csak sírtam és sírtam.
-Szerelmes lettem, és nem tehetek róla, de nem szabad! Neki van barátnője akit szeret, és még a nővéremmel is kijátszott engem, és kerül most is  Egyszerűen minden összejött. - sírtam.
-Ezeket honnan veszed ?  kérdezte de már rendes hangon. Felkaptam a fejem. Totál lefagytam.
Úristen ez nagyon nagyon rövid lett!! Sajna ma nem tudok többet írni :/ majd holnap hosszabb lesz:) és még1x bocsii :/ :)) ♥

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gieber.alexandra@gmail.com

(szandraa, 2011.04.06 15:35)

lezs ma rész?? :D sok sikert a versenyhez remélem elsőő leszel:D ma van/volt a vereny ugye??:O :P

http://justinbieberfanfictionlovestory.blog.neon.hu/

(timi_i, 2011.04.05 20:40)

ez jóóóó :D

szandraa

(gieber.alexandra @gmail.com, 2011.04.05 19:42)

dehogy iss csak te hiszed azt :D nekem nagyon tetszet és tök jól fejezted be ,remélem Justin lesz az aki ott van:Dlesz ma még rész?? :O :D sok sikert a versenyhez¸;D holnap lessz ugye,???

www.justinbieberfanfictons.elodal.hu

(Detti, 2011.04.05 15:37)

óh pedig nagyon szar XD oksaa :) ♥

szandraa

(gieber.alexandra @gmail.com, 2011.04.04 21:48)

ez nagyon nagyon jó lett:D vároma kövit:D

 

 
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 72097
Hónap: 3485
Nap: 110