Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fanfictions - 14. rész

most valahogy nagyon jött az ihlet, úgyhogy könnyű volt írnom . remélem tetszik.

 


Nagyon tetszettek a ruhák amiket kaptam. Egész nap azokat nézegettem , és próbálgattam, hiszen holnap koncert, szépnek kell lennem. Csúnyán mégse mehetek . :D Aztán a nagy elgondolkodásba tökre kiment a fejemből , hogy ma nekem próba lesz Justinékkal. Mikor eszembe jutott a Justin név, hirtelen nagyon reccsent az ég, és elment az áram. Nagyon megijedtem. Lementem a lépcsőn, szerencse nem volt sötét, és kerestem egy gyertyát. A mobilom szerencsére működött. Felhívtam anyát, náluk ugyanez volt a helyzet.
-Háát.. -csaptam össze a kezem- biztos csak egy kis áramszünet. Kimentem az udvarra hogy beszáljak a kocsiba, és felnéztem az égre. Sötét volt. Gondoltam hogy vihar lesz, ettől mehetett el az áram. Hát azért elindultam próbára, ha esik az eső bent maradok és elfoglalom magam. Megérkeztem a próbateremhez de akkor már javában szakadt az eső. El is áztam, mivel én hülye , esernyőt nem vittem. Bementem, felkötöttem a a hajam és átöltöztem. Lassan beözönlöttek a többiek is. Nemsokára Justin is megérkezett.
-Szija- köszöntem rá.
-Szija- köszönönt vissza . Ő is vizes volt.
-Milyen szép időnk van . - mondtam és rámolyogtam. Nagyon szexi volt vizes hajjal. Hirtelen megint reccsent az ég. A próbateremben sem volt áram. Kissé féltem. Bementem az öltözőbe, hogy megnézzem a mobilom. Britney turnén van, anya pedig az államokban intézi a koncertemet Pattie-val. Egyedül vagyok, és nem szeretem a vihart. Mindig rosszat álmodok. Justin bejött az öltözőbe.
-Elég rossz hogy nincs áram. - mondtam bölcsen.
-Hát igen, mondtam - így nem tudunk próbálni sem. - mondtam, és közben arra gondoltam, hogy elfelejtek mindent. Justint, Selenát, és az összes rosszakarómat. Gondoltam, nem vagyok egy féltékeny picsa , aki hisztizik. Hiába szeretem Justint, lemondok róla.
-Majd elfelejtelek- gondoltam magamban, miközben kinéztem az ablakon.
-Tessék ? - mondta Justin érdekes hangon.
Hátranéztem.
-Mi ? nee ugye nem mondtam ki hangosan ? -kérdeztem nevetve.
-Mért felejtenél el ? -kérdezte Justin.
Visszakartam ülni a padra, ám egy nagy reccsenés után a földön kötöttem ki, rajtam pedig Justin. Röhögőgörcsben kötöttünk ki, és ő meg nem akart leszállni rólam.
-Justin.. kezdtem bele- Selena nem fog ennek örülni.
-Nicole.. mondta - mikor fogod fel, hogy Selena nekem egy senki ? már nem létezik számomra. Én csak egy lányt szeretek..
És nem bírta befejezni a mondatot, nem is akarta, hanem megakart csókolni. Mikor a szánk összeért volna, villámlott egyet. Egyenesen bele a mobilomba, ami szerencse kiesett a zsebemből, mikor a földre huppantam. Felugrottunk.
-Úristen. mi volt ez ?? - rohantak be a többiek.
-Úgyhiszem , ngy vihar lesz , jobb lesz ha mindannyian hazamegyünk- mondtam.
-Justin..-néztem felé- elmehetek hozzátok? -kérdeztem félve.
-Persze - mondta, és a fiúk füttyügni kezdtek.
-Jajj , -csaptam feléjük, - csak félek a vihartól- mondtam meggyőzően.
-Nem kéne várnunk amíg nem csendesedik az eső ? -kérdezte Lexy.
-De , igazad van. -mondtam. Ott ültünk pár perce, mikor eszembe jutott hogy a portán vagy egy rádió. Gondoltam hallgassunk zenét vagy bármi mást csak ne unatkozzunk. Épp elindultunk lefelé, mikor a portás nő jött, hogy hagyjuk el az épületet. Bezártak minden ablakot és mindenkit hazaküldenek, mert nagy lesz a vihar, jobb ha most hazamegyünk. Elindultunk hát kifele, Lexyék úgyis mentek Las Vegasba, a fiúk pedig messze laknak innen. Nem is gondoltuk mi vár ránk. Beültünk a kocsiba, és elmentünk Justinékhoz. Pattie nem volt otthon, azthiszem ő is anyával volt. Bementünk, és megnyugodtam, mikor Justin közölte, hogy a házuk teljesen biztonságos, mert nagyon vastag falból épült, és az ablakok is törés állók. Bementünk a szobájába, és gyújtottunk gyertyát, mert hirtelen kezdett sötétedni. Odamentem félve az ablakhoz. Justin odajött, és megölelt.Kirázott a hideg. 
-Ne félj- suttogta- ez csak egy kis vihar. Majd nem tudom mi történt, az egyik pillanatban csak álltunk és néztük az esőt, a másikban pedig egyás karjaiban voltunk. És csókolóztunk. Nem tudom mi ütött belénk. Villámlott , és szétrebbentünk.
-Nicole- kezdett bele- én nagyon szere.. - de nem bírta befejezni, mert a szájára tapasztottam a kezem és ezt mondtam.
-Ki ne mond!  - és elindultam haza. Kinyitottam az ajtót, és olyan látvány fogadott, amilyet még soha életemben nem láttam. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

https://justinbieberfanfictions.eoldal.hu/

(Detti, 2011.04.18 15:50)

sietek sietek :D talán estére ha minden igaz fent lesz:):)

szandraa

(szandraa, 2011.04.17 22:30)

jaj ez nagyon jó lett:D végre rendesen összejötek:P azt hiszem:G nagyon siessa a kövivel:P :D

 

 
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 25540
Hónap: 314
Nap: 13