Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fanfictions - 15. rész

 

-Justíííín - sikítottam. Ugyanis mikor kiléptem az ajtón, olyan erős szél fújt, mintha elakart volna ragadni tőle. Ő persze rögtön elkapta a kezem, behúzott az ajtót pedig alaposan dupla zárra zárta. Sokk hatása alatt voltam. Mi történik ? Szorosan megölelt.
-Sssss- ez csak egy vihar. Nem sokára elmúlik - nyugtatgatott. Hirtelen zajra lettünk figyelmesek.
Eközben Las Vegasban :
- Szörnyű hírek. Úgy tudjuk New York városát hatalmas veszély fenyegeti. Legfrisebb forrásaink szerint elment az áram, és az emberek nem tudják hogy várhatólag 6-os erősségű hurrikán, tornádó fog lecsapni a városra. Hírek szerint több híresség is tartózkodik a városban, hiszen most rendezték volna meg az Oscar- díjátadó Gálát. Ezért kérünk mindenkit, akinek a rokona vagy ismerőse a városban van, értesítsék hogy azonnal húzódjanak pincékbe vagy mélyebb helyekre.
Baleset történt....
 
Anya : -Úristen.. mond hogy Nicolék nincsenek ott.
Pattie : -Deee... óh nee..
Anya : -Hívd fel. én is hívom.
Anya : -Nem veszi fel.. Mi van velük ??
-Pattie : Várj.. Justinnak kicsöng...  Igen! JUSTIIN!!

Itt :
 
Nem értjük mi folyik itt, de nagyon félünk. Justinnal összebújva ülünk a kanapéjukon, és várunk. Hirtelen megcsörrent a telefonja.
-Anyaa- szólt bele.
-Justin- hallottam én is ahogyan Pattie aggódó hangon beszél.
-Kicsim. azonnal menjetek biztonságos helyre. Tornádó közeleg, de már késő, és nincs idő elmenni. Hallod kicsim?! Menjetek biztonságos helyre!
A háttérben anya hangját hallani. -Nicole.. Nicole- beszélte.
-Nicole hol van ? kérdezte.
-Nyugi velem van. - mondta Justin.
-ÓÓ Hála az égnek.
És még beszéltek és beszéltek. Hirtelen hangokat hallottunk kintről. Én felpattantam.
-Merre van a pince ?
-Arra  - mutatott Justin. Elrohantam a konyába vettem két üveg vizet, és kenyeret meg egykét hozzávalót. Na igen. A női ész. Vittünk elemlámpákat is. Aztán nagy sebeséggel le a pincébe.
-Azonban az ajtót nem bírtam kinyitni. Hátranéztem és Justin sehol sem volt.
-Justin! -kiáltottam. Egy táskát hozott a kezében.
- Az mi ?- kérdeztem.
-Jajj menjünk. És lementünk. Hideg volt lent, pókhálós volt a fal. Rideg és ijesztő volt. Bezárta az ajtót, majd bejebb mentünk . Ő ment elől. Majd kinyitott mégegy ajtót. Beléptünk. Itt már valamivel melegebb volt, és volt pár bútor és egy kanapé is.
-Mi ez a hely? -kérdeztem. Aztán elmesélte, hogy ez a ház eredetileg egy dúsgazdag báróé volt, aki a pincében tarotta a lopott árukat. Mikor megkapták a házat átalakították, és ez amolyan kis búvóhely. Aztán ami bútor nem kellett azt ide lehozták. Egész biztonságosnak tűnt. Azonban remegtem. Justin letette a táskát, én pedig belenéztem. Laptop volt benne meg kütyük, meg elsősegély doboz, és néhány ruha.
- Ez meg minek neked ? - kérdeztem mosolyogva, és rámutattam a laptopjára.
-Jajj, sok adat van benne- mondta. - Feltűnt, hogy nincsenek papírok és irattömbök sehol sem ?
-Áh, már értem. - mondtam. Ugyanis leesett , hogy ezen tartja az adatait. Hirtelen remegni kezdett a fal. Én sírásban törtem ki remegett mindenem.
-Justin.. mi lesz ha ez a ház.
-Ssss - majd kezét a számra tette. - Sose gondolj a legrosszabbra. Ez a ház sokmindent kibírt , egy kis vihar megse árt neki- mondta. Azonban, a ház rezgett , recsegett, csattogott, és én tudtam , hogy ez bizony a vég!
- És ha mégse ? Mi lesz ha.. felpattantam, és felültem mellé a kanapéra. Megfogtam a kezét , és belenéztem a szemébe. A sírástól alig láttam őt, ezért sokat pislogtam. Majd hirtelen vezérelve..

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szandraa

(szandraa, 2011.04.18 22:13)

ja ez nagyon jó lett:D tökre izgulok h mi hogy esz:D siess a kövivel ;P

 

 
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 22358
Hónap: 1131
Nap: 44