Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fanfictions - 4. rész

Odajött.. megölelt.. és megakart csókolni.. de pont odaért Justin és én meg pofon vágtam. -TAKARODJ INNEN! UTÁLLAK !MÉRT NEM FOGOD FEL? eközben a paparazzik körénk gyűltek és fotóztak ezerrel. , megragadtam justint, odahúztam magamhoz.. és elkezdtem sírni.. az agyam mondta h fuss már! fuss már! de nem ment.. Justin állt értetlenül..kezében a fagyival.. én meg sírva öletem át..Michael nézett némán.. és elment.. a paparazzik miután felvették a jelenetet rohantak Michael után.. Justin felemelte az arcom és csak ennyit mondott : gyere hazaviszlek ..  beültetett a kocsiba és csitítgatott engem.. -csssss mondta folyamatosan.. abbahagytam a sírást.. és felnéztem ráá.. - köszönöm nagyon rendes vagy.. tudod michael az exem.. de megcsalt valami tyúkkal és amióta szakítottunk..ez megy.. miután justin hazavitt lefürödtem és bedőltem az ágyba.. annyira fájt a fejem.. aztán előkaptam a telefonom..írni akartam ustinnak egy sms-t hogy sajnálom..tönkre tettem a délutánt..  de hátnem tudtam a számát.. én szerencsétlen.. bekapcsoltam a tv-t..  NICOLE SPEARS & MICHAEL ARANA ÚJABB BOTRÁNYA , AZ FIATAL HÍRESSÉG POFON VÁGTA VOLT SZERELMÉT ! ÚGY TŰNIK A JEGES SZÍV VISZONT IGEN HAMAR FELOLVADT MERT MS. NICOLE A HÍRES VILÁGSZTÁRRAL, JUSTIN BIEBERREL KAVAR, FORRÁSUNK SZERINT E DÉLUTÁNT IS EGGYÜTT TÖLTÖTTÉK. AKKOR EZEK SZERINT IGAZAK A PLETYKÁK MISZERINT SELENA GOMEZ ÉS JUSTIN BIEBER MÁR NINCS EGGYÜT ?  Na nekem ennyi elég volt.. a távírányítót hozzávágtam a tv-hez és elkezdtem sírni.. elegem van ! híres világsztár vagyok..most fog megjelenni az új klippem..keresett modell&énekesnő&táncos vagyok és ez a barom mindent tönkre tesz! (mmint michael) anya berohant a szobámba hogy megnézze hogy vagyok.. - Kicsim.. egy híres világsztár vagy, nem viselkedhetsz így. ! megértem hogy szomorú vagy..de tudod.. no privát élet. holnap interjúd lesz az ellen showban. aludj :) álmodj szépeket. -na..remek..nincs kedvem interjúzni..michael egy barom! tönkre tesz teljesen! Másnap délben keltem.. elkészültem az interjúra.. visszakapják a régi nicole-t.! azonban indulás előtt megcsörrent a telefonom.. ismeretlen szám.. hát nagy hülye voltam de felvettem ! : -Szija Nicole.. itt selena gomez. .Leesett az állam mit akarhat ez ? -Láttam a felvételt rólatok ...és tudod nem akarok egy nagy hisztigép lenni de megkérhetnélek hogy akadj le justinról .. ?  - Te most mégis miről beszélsz ? - fogalmam sem volt hova akar kilyukdani. - pontosan tudod hogy miről beszélek.. sok rajongó féltékeny..és ez ellen nemtudok mit csinálni de nem fogom hagyni hogy bárki vagy bármi közénk álljon. És letette. Egész nap ez kavargott a fejemben.
az interjú háát..  unom hogy mindig a magán életem a téma!
E: nos mint tudjuk elég közeli kapcsolatba kerültél justin bieber-rel !
N:tényleg ? nem is ismerem ..egyszer-kétszer összefutottunk a próbákon..aztán meg elmentünk sétálni..nagy ügy..
E: de neki van barátnője méghozzá selena gomez
N:ja tudok rólaa...
E:nem hangzott túl biztatóan..mi a bajod Selenával?
N:nekem semmi..csak úgy gondolom hogy ahhoz is nagy pofa kell amit ő csinál..
E:mégis mire gondolsz?
N:háát..birom h beszéli hogy a rajongók féltékenyek.. nos én nekem nincs mire féltékenynek lennem.. főleg nem rá! teljes az életem.. most nem akarok nagyképű lenni de van valami abba amit az újságok mondanak.. de jó nem szólok semmit mert kihívja az FBI-t...nem bántásból mondtam csak kicsit nagyképű...na és üzenem neki hogyha nézi ezt a műsort hogyha valami problémája lenne akkor nekem mondja.. és ne telefonálgasson. köszönöm:)
E:telefon ? azthiszem levagyunk maradva beszélnél egy kicsit erről ?
N:nem óhajtok erről nyilatkozni.. sajnálom
E:értem és mi történt michaellal ?
N:michael egy nagyképű elmebeteg.. nem értem hogyan járhattam vele.. felnyílt a szemem..remélem nagyon boldog a barátnőjével...lyukat vésett az életembe.. nem bocsájtom meg neki soha sem..
E:ójaj ezek szerint nem láttad még?
N:mégis micsodát ?
E:háát..
N..ÚRISTEEEN!!  
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

www.justinbieberfanfictions.eoldal.hu

(Detti, 2011.03.29 14:15)

köszönöm:) nem soká felrakom a kövit..de takarítanom kell mert anya nem hagy -.- :D

http://justinbieberfanfictionlovestory.blog.neon.hu/

(timi_i, 2011.03.28 22:20)

ez csak egyre jobb :D

www.justinbieberfanfictions.eoldal.hu

(Detti, 2011.03.28 19:42)

huha már kész van de még nem néztem át :) lehet hogy este felé felrakom csak a körmömmel szenvedtem xD :D

gieber.alexandra@gmail.com

(szandraa, 2011.03.28 18:28)

jó rész várom a kövit :D

gieber.alexandra@gmail.com

(szandraa, 2011.03.28 18:27)

jó rész várom a kövt :D

 

 
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 24190
Hónap: 433
Nap: 8