Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fanfictions - 5. rész

 

The Times : Michael Arana meglepő vallomása! Hihetetlen , ezzel porig alázta volt szerelmét a híres Nicole Spears-t.
-Interjús: -Michael! Mi volt ez a pofon ?
Michael: -Nem értem őt. Annyira csökönyös! Mindig az eszére hallgat és nem a szívére! Ezért is nem bírtam tovább vele.
I:Mért nem ő szakított veled?
M:Nem is értem mért hisz mindenki neki! Azért mert ő a nagy Nicole? mert ő az aki manipulál mindenkit..Pár napja megvádolt azzal hogy megcsaltam..Erre tessék ma meg már mással van! Kezdem azt hinni hogy ez csak ürügy mert szerelmes lett valaki másba.
Ezután már csak hangokat hallottam,és kirohatnam a teremből. Olyan mérges voltam hogy bármit szétbirtam volna verni. A bánatomat éneklésbe akartam folytani. Bementem a próbaterembe,sajnos még mindig nem volt rendes sorrend így a szokatlan 27-es terembe mentem. Senki sem volt ott.
It's all about us All about us It's all about us All about us All about us... mivel ez eredetileg duett.. a második részt mélyebben énekeltem.
Olyan energia jött belőlem mint még soha. Akkora hangerővel énekeltem hogy zengett a szoba.
Justin féle : Délután van. Bekapcsoltam a TV-t. Nicole volt benne. Ellen showba szerepelt és láttam ahogyan kirohant az exe interjúja láttán. Annyira sajnáltam. Felakartam hívni de Épp mentünk volna próbára. Amikor beértünk senki se volt ott. Kihalt volt az egész. Énekhangra lettünk figyelmesek. Én Usher és a táncosok elindultunk a hang felé. A 27-es teremből jött. Beléptünk, és ott volt mindenki. Nicole állt a terem végében háttal és énekelt. Nem tudta hogy ott állunk mögötte, olyan csendben és gyönyörűen hallgatták őt az emberek. Mikor befejezte mindenki tapsviharban tört ki. Megdöbbenve hátrafordult, és elpirult. Majd felkapta a táskáját és elindult az ajtó felé. Talán elakart menekülni. Nem hagyhattam elmenni. Épp ment volna ki az ajtán de nem tudom mi ütött belém. Elkaptam a kezét.
Nicole féle: Olyan ideges voltam, de kiadtam minden dühömet ezzel a számmal. Vehetem főpróbának a klippforgatás ugyanis 2 nap. Mikor vége lett a dalnak hirtelen tapsvihar lett mögöttem. Ilyedten megfordultam. Miez ? Megláttam hogy egy páran besurrantak és kihallgattak. Nem akartam senkit sem megbántani , de amilyen kedvemben voltam...   Felkaptam a táskám és indultam kifelé. Hirtelen valaki elkapta a kezem . Megfordultam. Justin volt az.
- Öhm.. izéé..  (..látszott rajta hogy nem tudja mit is mondjon) mért mész el ?
- mert nincsjó kedvem bocsi..
-dehát.. gyönyörű volt ez a dal.. hallod nicole ? gyönyörű.
Elpirultam. Nagyon jól esett.. de nem akartam maradni..  - Köszönöm szépen. De most megyek..gondolom láttad már az interjút..anya leszedi a fejem..jobb előbb túl lenni rajta.
-persze értem. öö tudod sajnálom a múltkorit.. jó lenne bepótolni.
-Persze igen én is sajnálom nagyon.. holnap ?
-igen majd csörgök érted..
-de nincs is meg a számom.
-jajj igen tényleg xD  megtudod adni ?
-persze tessék.
Kicsit jobb kedvem lett. Majd hazamentem..bedőltem az ágyba és lestem ki magamból..szörnyen éhes vagyok! lementemenni.. brit éppen ott volt.
-Briiit !! 
-Nicoo! mi volt ez a tv-be ? anya tiszta ideg..leszedi a fejed..azt ajánlom gyorsan találj ki valamit mert nagyon ideges.
-francba.. és a jó kedvem megint lement rosszra..

bocsii ma csak ennyi lett mert anya nem hagy xD  :) bocsi  még 1x .

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

https://justinbieberfanfictions.eoldal.hu/

(Detti, 2011.03.29 19:54)

köszönöm szépen.. nem is tudod milyen jól esik :)

gieber.alexandra@gmail.com

(szandraa, 2011.03.29 18:36)

Tök jó lett várom a kövit

 

 
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 23831
Hónap: 459
Nap: 17