Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fanfictions - 7. rész

Átkarolt..és mélyen a szemembe nézett.
-Nem mehetsz el..Nem hagyhatsz itt engem- mondta csendesen. - amióta megjeletnél az életemben..folyton csak rád gondolok..felborítottál teljesen.- mondta, miközben a tekintetemet fürkészte.Ledöbbentem. Hogy mivan ?! Nemrég a barátnőjével volt , most meg nem nekem magyaráz..
-Justin..- keztem el a mondatot.. De nem birtam befejezni mert abban a pillanatban fogta magát és szájon csókolt. Hihetetlen volt. De nem tehetettem ezt. Elhúzódtam.. majd szemrebbenés nélkül kirohantam..
Justin féle : Nem illünk össze! nagyon szeretem selenát..de egyszerűen meguntam hogy mindig csak magára gondol. Itt a vége! de aztán felhívott.. aztmondta beszélni akar velem.. Nem tudom mért nem száll le a témáról.Nagyon felbosszantott a féltékenységi jelenetével. Azthiszem mi tényleg nagyon nem illünk össze. Folyton csak féltékenykedik. Nem bízik bennem, akkor én ? én mért bízzak meg benne ? de elmentünk egy McDonald's -ba. Beültünk és rendeltünk kaját. Elkezdett nekem beszélni arról milyen fontos neki a kapcsolatunk, majd megse engedte hogy megszólaljak és azt mondjam hogy vége , egyszerűen megcsókolt. Elhúzódtam és egy ismerős arcot pillantottam meg. Nicole. Épp távozott ,és úgy tűnik nagyon sietős lett neki. muszály lett volna utánna rohanni de nem tehettem selena miatt. csak újabb jelenetet csinált volna! Ezért szomorúan lehajtottam a fejem. Selena persze rögtön kiszúrta : - na mivan észrevette a kis barátnőd ?. Ránéztem....Majd hirtelen felindulásból a képébe vágtam : Selena! Vége . Ezt itt és most fejeztük be. Felálltam de selena elkezdett hisztizni hogy nem szakíthatok vele. Engem nem érdekelt otthagytam. Fájt, de megkellett tennem. Jobb előbb mint később, vagy hogy mondják. Nicole után futottam, de már nem volt sehol sem. Gondoltam egyet, és hirtelen eszembe jutott, hogy múltkor is a próba terembe futott. Reménykedve elindultam hátha ott találom. Szerencsémre épp fél 12 felé járt az idő, úgyis próba lett volna. Bementem, és láttam hogy Usher épp szedelőzködik, és ott volt Nicole is. Félénken odamentem, de láttam hogy hogyan fog reagálni rám. De tévedtem, nem volt olyan higed mint vártam.
Szija nicole - köszöntem félénken.
Szia -majd gyors léptekkel elindult az ajtó felé. Nem hagyhattam! Megfogtam a kezét és mélyen ránéztem.
-Mért kerülsz engem ?? -kérdeztem tőle.
-nem kerüllek - mondta hidegen. Tudtam hogy ez nem igaz, mert igenis kerül engem.
-nicole..ma láttalak.. épp Selenával voltam.. khmm.... de te még csak rám se néztél..
-mit vártál ?? hogy megzavarom Mr. Justint és Ms. tökéletségges tökéletes kisasszonyt ? hagyjuk már justin.. most mennem kell - mondta. Neee Nicole ne csináld ezt! -zakatolt az agyam.
-nee.. kérlek ne.. - mondtam.  -Legalább beszéljünk egy kicsit. Muszály beszélnünk, ő az egyetlen ember aki megért engem,, nem hagyhatom elmenni. és azthiszem ő több mint egy barát. Félek bevallani. Olyan gyönyörű, és igazi lélek .
-Mégis miről ? -kérdezte
-Megakartam mondani neki hogy szakítottam Selenával, de csak ennyit tudtam kibökni : Összevesztem ..Velee .mondtam végül.
-hát ez van ..ehhez mért kellek én ?-annyira fájt hogy így beszélt velem.  
-veled mindig jobban érzem magam..és..és..(annyira zavarban voltam..)  mindig megnevettetsz engem.. és nagyon birlak. - uristen ilyen gáz szöveget! Szedd össze magad justin!! mondtam magamnak. na tessék.már magamba is beszélek ..
-igen ? hát jó tudni na tényleg megyek..
-neem .
-nem ?? -kérdeztem.
-nem- bevettettem az őszinte justinon mosolyomat- amíg én azt nem mondom.
Közelebb mentem, átkaroltam és mélyen a szemébe néztem.
-Nem mehetsz el..Nem hagyhatsz itt engem- mondtam csendesen. - amióta megjeletnél az életemben..folyton csak rád gondolok..felborítottál teljesen.- mondtam, miközben a tekintetét fürkésztem .
-Justin..- kezte el a mondatot.. De nem birta befejezni mert abban a pillanatban fogtam magam és megcsókoltam. Nem tudom mi ütött belém de olyan fantasztikus érzés volt , mint még soha! Azonban pár perc alatt kirepített a fantáziavilágból elhúzódott, majd kirohant. Nem tudtam megmozdulni se! Mire észhez tértem már sehol sem volt. Utánna vettettem magam ,de mintha a föld nyelvte volna el. Sehol nem volt. Szomorúan leballagtam majd hazamentem. Megnéztem a telefonom. 10 nem fogadott hívás Selenától. Most nincs erőm vele beszélni úgyhogy bedőltem az ágyba.. de csak az a csók járt az eszembe.
Nicole féle: Hazarohantam és bezárkóztam a szobámba. Neeem ez nem lehet! Justin és én csókolóztunk! úristen! mi lesz ha valaki megtudja ?? próbáltam minden erőmmel a holnap klippforgatásra koncentrálni de nem ment. Folyton Justin járt a fejemben. Hirtelen kopogott valaki. Össszeugrottam mikor kinyílt az ajtó. Belépett rajta, körül nézett majd megint vissza rám.. Elmosolyodott..
Bocsánat hogy ilyen későőn :/ Ígérem megpróbálok kicsit hosszabbakat is hozni :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

https://justinbieberfanfictions.eoldal.hu

(Detti, 2011.03.31 20:43)

:):) ♥

szandraa

(gieber.alexandra @gmail.com, 2011.03.31 20:11)

nm :) köszii :D :$:P ♥

https://justinbieberfanfictions.eoldal.hu/

(Detti, 2011.03.31 19:40)

köszönöm szépen :) olyan aranyos vagy de tényleg :) ♥♥

szandraa

(gieber.alexandra @gmail.com, 2011.03.31 18:51)

tök jó rész let :D imádom a történeteidet :P :$ :D én örűlök hogy hozol részt de megértem hogy tanulnod kell :D én is folyton valami versenyen vagy vagy ép a másnapi dogákra készűlök :/ :D és nagyon szorítok neked hogy nyerjél a versenyen :D

 

 
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 25818
Hónap: 272
Nap: 7